Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına münasebet olacaktır.

Açılıp - kapanma davranışlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu kalıp denetleme edilmelidir. 

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat başka kapı imalatları gibi değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Her yangın merdiveninin her iki doğrultuında korkuluk, hızmaşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdivenlerinin kullanıma orantılı şekilde boş bulundurulmasından, yapı veya aksiyonyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have derece been classified into a category birli yet.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası başta bulunmak üzere kullanma amacına ve kullanan erkek adetsına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birhayli insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu alışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

istediğiniz devir değanlayıştirebilir veya tasdikınızı gelişememiş çekebilirsiniz . Kim olduğumuz, bizimle nite iletişime geçebileceğiniz ve şahsi verileri nasıl maslahatlediğimiz üzerine Gizlilik Politikamızda elan aşkın bilgi edinin .

Duman sızdırmaz özelliğe Yangın Kapısı sahip olmaları çevresı ile yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca yapıda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın kapısı intizamlı aralıklarla ve vadiında spesiyalist ehlihibre tarafından denetleme edilmelidir. Muayyen bazı kriterlere gereğince meydana getirilen kontroller sonucunda bir muayene sıralaması tutulmalı.

En akla yatkın yükselmekı bulmanız bağırsakin farklı seçenekleri huzurlaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en uygun yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Yangın merdiven kapısının en bariz özelliklerinden bir diğeri bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page